Over Ons

Dokter van den Dungen

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Ik heet u van harte welkom bij ons in de praktijk. Ik vind het huisartsenvak geweldig boeiend omdat het zo ontzettend gevarieerd is en omdat je vaak zeer intensief betrokken bent bij mensen. Voor ik huisarts werd heb ik ervaring opgedaan in klinische geriatrie (ouderen), kindergeneeskunde (3 jaar) en psychiatrie. Tijdens mijn opleiding tot huisarts deed ik wetenschappelijk onderzoek naar diagnostiek van dementie. Ik ben zeer geïnteresseerd in leefstijl als middel om klachten te voorkomen en behandelen. Ik denk daarin graag met u mee.

Dokter Doets

Werkdagen: woensdag en vrijdag.

In 2009 studeerde ik af als arts en werkte gedurende een jaar als arts assistent interne geneeskunde in het West Fries Gasthuis. Direct daarna heb ik de 3 jarige opleiding tot huisarts gevolgd aan het AMC. Vervolgens werkte ik gedurende 4 jaar met veel plezier als huisarts op verschillende praktijken in Amsterdam en op de huisartsenpost. Ik heb extra ervaring met verslavingsproblemen, kindergeneeskunde en spoedeisende hulp. Ik zie er naar uit, samen met Pim, uw nieuwe huisarts te worden.

Medisch Assistent Merel Willems

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag

Op 1 september 2017 ben ik begonnen met de masteropleiding tot Medisch Assistent (in het Engels Physician Assistant) bij Noord Huisartsen. Ik ben afgestudeerd verpleegkundige en heb hiervoor drie jaar gewerkt op de afdeling chirurgie in het OLVG. Omdat Medisch Assistent nog een vrij nieuw beroep is, zal ik hierover een korte uitleg geven.

Om toegelaten te worden tot de opleiding is een medisch HBO diploma en twee jaar relevante werkervaring vereist. Een Medisch Assistent is een medisch professional die het werk van de huisarts ondersteunt door taken over te nemen. Denk hierbij aan het doen van lichamelijk onderzoek, het stellen van de diagnose, iemand behandelen en voorlichting en advies geven. Er is een nauwe samenwerking met de huisarts. Dit betekent dat, gedurende de opleiding, elk consult met de huisarts wordt besproken.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten in de praktijk.

Assistente Jannet van der Terp

Dagelijks aanwezig

In 2010 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald. Ik werk sinds mei 2015 met veel plezier in de praktijk van dokter Doets en dokter van den Dungen. Ik ervaar deze praktijk als een fijne werkplek en ik vind dit werk erg fijn om te doen omdat ik patiënten zo goed mogelijk wil helpen en graag met mensen omga. Met zoveel verschillende patiënten is iedere dag weer anders. Dat maakt het ook leuk en afwisselend. Ook ik heet u welkom in de praktijk.

Assistente Mieke Beerta

Alle dagen aanwezig, behalve woensdag

Mijn naam is Mieke Beerta en ik ben sinds 1 november 2017 werkzaam bij Noord Huisartsen als doktersassistente. Sinds 2000 ben ik gediplomeerd doktersassistente. Ik begon mijn loopbaan als doktersassistente in de Bijlmer waar ik de kneepjes van het vak leerde in een kleine praktijk. Daarna ben ik werkzaam geweest op verschillende poli’s binnen het ziekenhuis, laboratorium  en detachering. Zeer veelzijdig en ontzettend leuk om in verschillende vakgebieden werkzaam te zijn. De laatste 8 jaar ben ik werkzaam geweest als doktersassistente in Bos en Lommer, een dynamische omgeving met een diverse patiëntenpopulatie (net als in Noord). Door verschillende nascholingen en opleidingen ben ik een complete allrounder geworden en het vak doktersassistente is als een jas voor mij.
Ik heet u van harte welkom bij Noord huisartsen en ik zie ernaar uit u te ontmoeten.

Prakijkondersteuner GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg) Keetje de Boer

Vanaf 1978 ben ik werkzaam als verpleegkundige in de gezondheidszorg. De laatste jaren ben ik werkzaam als psychosociaal therapeut in een praktijk voor geestelijke gezondheidzorg waar ik jeugd, volwassenen en gezinnen ondersteun en begeleid. Sinds 2 jaar ben ik ook werkzaam als POH-GGZ . Mijn interesse is altijd het geestelijk welzijn van de mens geweest en de wijze waarop zijn/haar verhaal en persoonlijkheid invloed heeft op het dagelijkse leven en de toekomst.Verschillende problemen kunnen in uw leven ontstaan, emotionele problemen, gedragsproblemen, moeite hebben met keuzes maken, nare gebeurtenissen verwerken e.a.

De gesprekken kunnen o.a inzicht geven en steunend zijn. Het is ook een mogelijkheid om gebeurtenissen in uw leven te verwerken. Ik maak gebruik van verschillende gespreks- en therapievormen.