TV op doktersvoorschrift

Wat is er nou mooier dan jezelf beter maken? Dat wil zeggen: minder medicijnen, een betere conditie, lekker in je vel en minder risico op nieuwe gezondheidsproblemen.

Per begin volgend jaar mag ik (dokter van den Dungen) de opleiding tot leefstijlarts gaan volgen: een speciale training waarin je leert om mensen met suikerziekte, overgewicht of een vaatziekte te helpen om zelf gezonder te worden, door anders te gaan eten en meer te gaan bewegen.

Op omroep Max is nu een programma waarin mensen met zo’n ziekte geholpen worden hun leefstijl aan te pakken. De resultaten zijn indrukwekkend. Als je wil zien hoe mensen zelf aan de slag gaan en wat het oplevert, kijk dan elke woensdag om 21.20 naar Hoe word ik 100? van omroep Max.

Op dit moment wordt deze zorg door de zorgverzekeraars in onze regio nog niet vergoed. We gaan hier niet op wachten. Door deze zorg alvast aan te bieden kunnen we laten zien dat het werkt. Lees hierover meer op deleefstijlarts.nl

Uiteraard zal alles wat ik leer tijdens de opleiding en door het als leefstijlarts begeleiden van mensen ook terugkomen bij ons ik de praktijk. Tijdens het spreekuur en via dit blog!