De chirurg komt naar je toe

Per maart 2017 zijn we een samenwerking aangegaan met surgery4u.

Als huisartsen doen we zelf kleine chirurgische ingreepjes zoals het verwijderen van een verdachte huidafwijking of de behandeling van een ingegroeide teennagel. Soms zijn de ingrepen echter te lastig voor de huisarts. Tot nu toe verwezen we je dan voor poliklinische behandeling naar de chirurg. Dat betekende dat je op en neer moest naar het ziekenhuis en er hing ook een behoorlijk prijskaartje aan.

Surgery4u haalt de chirurg uit het ziekenhuis om je dichter bij huis te behandelen. Je hoeft dus minder ver te reizen voor een even goede behandeling. En omdat de behandeling niet in het ziekenhuis plaatsvindt zijn de kosten voor jou en voor de maatschappij aanzienlijk veel lager.

Surgery4u wil zeggen dat je voor kleine ingrepen behandeld wordt door een volledig gekwalificeerde chirurg, maar dan dichtbij huis en voor een veel lager tarief. We hopen je hiermee van dienst te zijn.

Meer lezen over ziekenhuiszorg dichter bij huis? Klik hier.