Afscheid Merel Willems en dokter Lammers

Met het gaan van het oude jaar en het komen van 2021 vinden er ook binnen ons team veranderingen plaats: na eerst bij ons opgeleid te zijn tot physician assistant en aansluitend met veel toewijding en inzet in die rol bij ons gewerkt te hebben gaat Merel Willems een nieuwe uitdaging aan. Hieronder vertelt ze er meer over.

Ook dokter Lammers gaat ons verlaten. Zij gaat terug naar het Oosten des lands, waar zij geboren en getogen is.

We zullen hen missen, danken hen voor alle goede zorgen en wensen hen veel succes en plezier in de toekomst.

Uiteraard zorgen we dat hier weer gedreven zorgverleners voor in de plaats komen.

Merel:

‘Beste lezer,
Na 3,5 jaar in de praktijk te hebben gewerkt ga ik een nieuwe uitdaging aan. Dat betekent dat ik de huisartsenpraktijk Doets en van den Dungen zal verlaten per half januari. Ik ga werken in de Wijkkliniek in Amsterdam Zuidoost. Deze kliniek is een nieuw concept bestaande sinds 2018 en is een samenwerkingsverband tussen het UMC Amsterdam en Cordaan. Het is een kliniek waar kwetsbare ouderen kunnen worden opgenomen vanwege een acuut medisch probleem. Het doel van de kliniek is om de ouderen goede ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens de opname, zodat ze vervolgens weer zo goed mogelijk naar huis kunnen gaan. Een ontzettend leuke uitdaging waarin ik zeker weer veel zal gaan leren.
Ik dank alle collega’s en patiĆ«nten voor de prettige samenwerking. Het was mij een genoegen.
Een vriendelijke groet,
Merel Willems’