Ook bij ons in de praktijk

Prikpost BovenIJ lab

Elke ma, woe, vrij tussen 8.10 en 11.30 uur

Het BovenIJ laboratorium is er elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.00 en 11.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken. Trek een nummertje en neem plaats in de wachtkamer, dan wordt u geholpen

POH-GGZ

Bij de begeleiding en behandeling van patiënten met psychosociale problematiek, wordt jouw huisarts ondersteund door een praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ).

De POH-GGZ is in het bezit van de juiste kennis om je snel, zonder wachttijd en binnen jouw eigen huisartsenpraktijk de juiste hulp te bieden bij psychische en/of sociale klachten.
Je kunt met diverse klachten bij de POH-GGZ terecht, zoals somberheidsklachten of depressie, opvoedkundige problemen, angstklachten, sociale problemen, rouwverwerking, overspannenheid of andere problemen waar je zelf niet uit kunt komen. Dit zijn allemaal zaken waarbij de POH-GGZ je hulp kan bieden, of de juiste weg kan wijzen. De POH-GGZ is er om jou te begeleiden in het proces naar een oplossing.

Ouder- en
Kindteam

Sommige gezinnen hebben te maken met uitdagingen. Bijvoorbeeld een kind wat het moeilijk heeft met school of een ouder met psychische problemen. Het Ouder Kind Team kan dan ondersteuning bieden. Je kan hen bellen voor een afspraak of naar een inloopspreekuur gaan

MEE

MEE wil graag dat iedereen mee kan doen in de samenleving, ook mensen met een beperking. MEE biedt onafhankelijke ondersteuning en denkt mee bij alle zorgen en vragen in het dagelijks leven. Je kunt via ons als huisartsen in contact komen met MEE maar je kunt je ook ‘zelf aanmelden

MCN Fysiotherapie

Een afspraak bij MCN Fysiotherapie maakt u door te bellen naar 020-6320220.

Als u een afspraak heeft kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. U wordt dan geroepen. U hoeft zich niet te melden aan de balie van Noord Huisartsen. Wij hebben geen inzage in de agenda van de fysiotherapeuten. Voor vragen over uw afspraak bij de fysiotherapeut kunt u ook bellen naar 020-6320220.

Buurtteam

We werken intensief samen met Buurtteam Volewijck. Bij het Buurtteam kunt u terecht met vragen over zorg, geld, wonen, gezondheid, werk, ontmoeten en veiligheid.
Klik op de knop hieronder om hun website te bekijken of bel 020 435 45 55. Ons contactpersoon bij het Buutteam is mevrouw Robin Kunst. Zij is vanaf april 2023 ook een dagdeel in onze praktijk werkzaam.

Phizi

De dokters van Phizi, dermatologen en (plastisch) chirurgen doen in (deels digitale) nauwe samenwerking met de huisartsen chirurgische verrichtingen in de huisartsenpraktijk die anders in het ziekenhuis zouden plaatsvinden. Dit leidt tot gedoseerde kennisoverdracht en minder onnodige zorg

Gezond Noord

Gezond Noord helpt je bij een gezonde leefstijl. Gezond eten, gezond bewegen, stoppen met roken, kortom alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Maar er wordt ook veel gedaan om mensen bij elkaar te brengen. Aan het eind van het jaar als het donker is een lichtjeswandeling. Maar bijvoorbeeld ook een iftar (gezamenlijke maaltijd na zonsondergang tijdens de Ramadan) voor moslims en niet-moslims.
Sinds april 2023 werkt Rosanne Arnoldy van Gezond Noord een dagdeel per week in onze praktijk. Zij zal onder meer mensen met een chronische ziekte ondersteunen om meer grip te krijgen op hun gezondheid.

Thuisarts

Website van het Nederlands Huisartsen Genootschap met informatie over veel voorkomende klachten en ziektes die bij de huisarts aan bod komen. Er wordt veel aandacht besteed aan wat je zelf kunt doen om gezond te blijven of gezonder te worden.