Ontmoet ons team

Dokter van den Dungen

Ik heet u van harte welkom bij ons in de praktijk. Ik vind het huisartsenvak geweldig boeiend omdat het zo ontzettend gevarieerd is en omdat je vaak zeer intensief betrokken bent bij mensen. Voor ik huisarts werd heb ik ervaring opgedaan in klinische geriatrie (ouderen), kindergeneeskunde (3 jaar) en psychiatrie. Tijdens mijn opleiding tot huisarts deed ik wetenschappelijk onderzoek naar diagnostiek van dementie. Ik ben zeer geïnteresseerd in leefstijl als middel om klachten te voorkomen en behandelen. Ik denk daarin graag met u mee.

Werkdagen Maandag, woensdag, donderdag.

Dokter Doets

In 2009 studeerde ik af als arts en werkte gedurende een jaar als arts assistent interne geneeskunde in het West Fries Gasthuis. Direct daarna heb ik de 3 jarige opleiding tot huisarts gevolgd aan het AMC. Vervolgens werkte ik gedurende 4 jaar met veel plezier als huisarts op verschillende praktijken in Amsterdam en op de huisartsenpost. Ik heb extra ervaring met verslavingsproblemen, kindergeneeskunde en spoedeisende hulp. Ik zie er naar uit, samen met Pim, uw nieuwe huisarts te worden.

Werkdagen Woensdag

Assistente Renée Otten – Dam

Mijn naam is Renée en ik ben werkzaam in de zorg als doktersassistente. Na 22 jaar bij een praktijk in Purmerend gewerkt te hebben is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf december 2022 mag ik dit leuke team in Amsterdam Noord komen versterken. De eerste keer dat ik in de omgeving van het Mosplein kwam voelde als een soort warm welkom, het had een fijne uitstraling waar ik mij direct thuis voelde.

Ik vind het werken in de huisartsenpraktijk nog steeds leuk en uitdagend omdat het werk zeer veelzijdig is. Geen enkele dag is hetzelfde. Ik hou ervan om patiënten te woord te staan en ik streef ernaar dat ze zich gehoord, begrepen en geholpen voelen.

Werkdagen maandag, dinsdag en woensdag

POH-S Anouska Zoutendijk

Ik ben ruim 22 jaar werkzaam in de huisartsenzorg, waarvan de eerste 12 jaar in de spoedzorg (huisartsenpost). Hier heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan. In 2010 heb ik de opleiding Praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk afgerond en ben ik ruim 10 jaar als praktijkondersteuner werkzaam geweest in Assendelft.  In deze praktijk heb ik mensen met chronische aandoeningen zoals o.a.  diabetes mellitus type 2 en hart&vaatziekten mogen begeleiden. In 2019 ben ik met de opleiding Ouderenzorg in de eerste lijn gestart. De laatste jaren is het steeds duidelijker geworden dat er een groot verband bestaat tussen chronische aandoeningen en onze leefstijl. Ik ben ontzettend enthousiast over de mogelijkheden die leefstijlveranderingen op onze gezondheid teweeg kunnen brengen. Ik wil graag dit goede nieuws met u delen en oprecht betrokken zijn bij uw gezondheid!

Werkdagen maandag en dinsdag

Dokter Boonstra – Sayed

Na mijn opleiding tot arts aan de VU, ben ik bij de chirurgie werkzaam geweest in Haarlem en Hoofddorp. Uiteindelijk gekozen voor de opleiding tot huisarts. Ik vind het bijzonder dat wij als huisartsen een kleine inkijk krijgen in het leven van onze patiënten, om vervolgens hen zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en zelf opgegroeid met twee culturen, hierdoor heb ik veel interesse in diversiteit. Als huisarts ben ik betrokken en recht door zee. Ik ben blij om weer terug te zijn in Amsterdam Noord en uw nieuwe huisarts te mogen zijn.

Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag

POH-S Sefika Yildirim

Mijn naam is Şefika Yildirim. Ik heb 10 jaar als doktersassistente op de dag praktijk gewerkt, daarna ben ik de acute zorg ingerold waar ik 7 jaar met plezier heb gewerkt. Ik werk nu al een jaar bij Noordhuisartsen en sinds januari dit jaar gestart als praktijkondersteuner somatiek (POH-S).
Daarnaast assisteer ik een dermatoloog van Phizi in onze praktijk bij kleine chirurgische ingrepen.
Ik ben ook werkzaam op verschillende spoedposten als triagist. Deze combi maakt het werken voor mij uitdagend en afwisselend waardoor ik met plezier mijn werk kan beoefenen.
Onze gezondheid wordt beïnvloed door onze leefstijl en leefomgeving. Op het gebied van leefstijl zijn er zowel gunstige als ongunstige ontwikkelingen en hierbij wil ik jullie graag begeleiden.

Werkdagen Dinsdag en woensdag

Assistente Lies Wilke

Mijn naam is Lies Wilke, afgestudeerd Doktersassistente sinds 2002. Dit werk doe ik al 18 jaar met veel plezier. Ik heb veel ervaring opgedaan in het triageren aan de telefoon. Maar ook in veel voorkomende behandelingen en vakkennis. Een half jaar van start in Amsterdam Zuid. En na 17,5 jaar in Amsterdam Oost gewerkt te hebben heb ik de stap gewaagd naar Noord. Het was tijd voor een nieuwe huisartsenpraktijk. Ik kwam uit een wat grotere praktijk en ik miste het gemoedelijke van een kleinere huisartsenpraktijk. Sinds Mei 2020 ben ik begonnen bij Noord Huisartsen. Werken in mijn eigen stadsdeel vind ik een enorme privilege. Wat is Amsterdam Noord toch mooi. En de diversiteit van mensen spreekt me enorm aan.
Het werk in een huisartsenpraktijk vindt ik geweldig, je kan echt iets betekenen voor iemand. Een luisterend oor of om praktische zaken te regelen. De weg in de zorg is soms wat ingewikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat het goed is om je cliënten te kennen voor de beste zorg. 

Werkdagen Dinsdag, donderdag en vrijdag

POH-GGZ (Geestelijke gezondheid) Johan Karmelk

Mijn naam is Johan Karmelk. Ik heb ruim 15 jaar als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige gewerkt in de wijk in Amsterdam Noord, voordat ik in 2017 begon als POH-GGZ. Ik werk met veel plezier in diverse huisartspraktijken in Amsterdam Noord en Landsmeer.
Bij de praktijk ondersteuner voor de GGZ kunt u terecht voor het signaleren, interveniëren en kortdurende begeleiding bij psychische problemen.

Werkdagen Donderdagochtend

POH-GGZ Nicky Peeters

Aangenaam virtueel kennis te maken. Mijn naam is Nicky Peeters, ik heb tien jaar ervaring met name in de psychiatrie en wat verslavingszorg. Daarnaast sinds zeven jaar als coach. In beide gebieden houd ik me vooral bezig met de geestelijke gezondheid van mensen in plaats van ziekte.
Daarvoor kijken we samen naar de gezondheid die er al is, maar hoe deze door het denken enkel bedekt wordt.
Onze aangeboren gezondheid en de link tussen denken en voelen staat dan ook centraal in mijn hulpverlening. Daarmee is alle problematiek welkom, omdat iedereen dit kan leren en de voordelen ervan kan ervaren.
Ik geniet van mijn werk en vind het ten alle tijden een eer om met iemand mee te kijken en samen in gesprek tot meer gemak en vrijheid te komen.

Werkdagen Dinsdag  en vrijdag

Donna Bezuur, Huisarts in opleiding

Een ervaren huisarts zijn is het leukste wat er bestaat, dat zei een van mijn opleiders ooit tijdens mijn coschappen. Dit heb ik altijd onthouden en na een tijd ervaring opdoen als arts binnen de spoedeisende hulp, de ouderengeneeskunde en de psychiatrie, kwam ik tot de conclusie dat het vak huisarts mij het beste past. Als huisarts sta je dichtbij de maatschappij en heb je aandacht voor de patiënt als individu, met ieder een eigen verhaal. Ik doe de opleiding aan het VUmc en kreeg de kans om tijdens mijn eerste jaar te werken in deze praktijk. Ik kijk graag samen met u naar uw klachten en doe mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.

Werkdagen Maandag, Woensdag en Donderdag