Visie

Persoonlijk

We houden rekening met je persoonlijke situatie. Als je wil vinden we het fijn als je meedenkt over hoe je aan je eigen gezondheid wil werken. Wij vertellen dan wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende mogelijkheden.

Wetenschap

We gebruiken de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en worden regelmatig herzien.

Zo gezond mogelijk

We willen je helpen om zo gezond te zijn als mogelijk. Ook dit is heel persoonlijk. Voor de een betekent dit meer bewegen of gezonder eten, voor de ander van een verslaving afkomen. Weer iemand anders moet misschien minder hard gaan werken. Als je wil helpen we je om doelen te stellen en te behalen.

Leefstijl

Het belang van een gezonde leefstijl wordt steeds duidelijker. Wist je bijvoorbeeld dat mensen met suikerziekte soms minder medicijnen nodig hebben als zij anders gaan eten en meer gaan bewegen? En dat bewegen en buiten zijn kunnen helpen tegen somberheid? Wij helpen je graag als u aan uw leefstijl wilt werken.

Bereikbaar

Dit woord heeft voor ons twee betekenissen. We zorgen dat de praktijk goed bereikbaar is en dat je snel terecht kunt. Daarnaast willen we graag dat we open met elkaar omgaan. Laat het weten als je vragen hebt, ontevreden bent, of merkt dat de behandeling niet goed aanslaat.

Duurzaam

In onze bedrijfsvoering proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten.